EHBO Cursus

Iedereen heeft wel eens bewust of onbewust, te maken gehad met een EHBO-geval. De meeste van deze gevallen zullen niet erg ingrijpend zijn geweest. Een pleistertje hier, een pleistertje daar en zo af en toe eens goed koelen met een icepack. Maar wat gebeurt er als de verwondingen ineens niet meer opgelost kunnen worden met een pleister? Of erger; wat als een persoon in een levensbedreigende situatie verkeerd? 

Weet u wat u dan moet doen?

 

Precies voor deze situaties is het volgen (of gevolgd hebben) van een EHBO-cursus belangrijk! Alleen al met een basiscursus EHBO bouwt u zoveel kennis op dat u niet alleen beter weet hoe u moet handelen, maar dit ook nog eens veel zelfverzekerder doet! Nooit meer de twijfel of u wel of niet naar het ziekenhuis moet en nooit meer u hulpeloos voelen als iemand anders pijn ervaart.

 

Verbandjes leggen, verschillende symptomen herkennen en de ernst van een situatie kunnen inschatten zijn voorbeelden van stof die tijdens de EHBO cursus behandeld zal worden. Naast de basis EHBO zijn er ook nog cursussen die specifieker op verschillende onderwerpen in gaan. Via de knoppen hier onder komt u op de verschillende pagina's waar er in meer detail staat uitgelegd waar de cursussen over gaan.

 

Heeft u nog vragen? Via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina kunt u ons een bericht sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden!