BHV Cursus Breda

Safecrowd is in Breda dé BHV Cursusaanbieder waarbij kleine groepen en persoonlijke aandacht centraal staat.

Kleine groepen bij onze BHV Cursus in Breda

Kleine groepen zijn bij onze BHV Cursussen in Breda standaard. Onze groepen zijn maximaal 6 cursisten groot. Hierdoor hebben we tijd om de lesstof goed door te nemen, is er tijd voor specifieke vragen en kan er meer in de praktijk geoefend worden.

Persoonlijke aandacht

Regelmatig krijgen wij te horen dat men elders de BHV Cursus al eens gevolgd heeft maar de groepen daar groot waren. 12 personen of meer was geen uitzondering. Aangezien je als BHV-er er wel moet staan als het er om spant, is het fijn als je er met voldoende zelfvertrouwen staat.

Onze BHV trainingslocatie in Breda

Aan de rand van de wijk Tuinzigt in een voormalig politiebureau is onze trainingslocatie gevestigd. Moderne trainingsfaciliteiten en een afgesloten bnnenplaats voor de praktijkvaardigheden maken van deze locatie een van de beste locaties om een training te volgen.

 

Onze BHV cursus is zeer wel ook geschikt voor de vele sfeervolle en bourgondische horecazaken in de binnenstad van Breda. Met al deze oude gebouwen dicht op elkaar is brandveiligheid en het trainen van het horecapersoneel een belangrijke taak en verantwoordelijkheid