Algemeen


Lid worden van stichting Safecrowd

Stichting Safecrowd biedt u de mogelijkheid om meer te doen met uw EHBO diploma. Het hele jaar door worden onze vrijwilligers gevraagd om EHBO ondersteuning te geven op verschillende evenementen. Van braderieën tot festivals, voor iedereen zit er wel wat bij

 


Waarom evenementen vrijwilliger worden?

Evenementen draaien als EHBO'er geeft u de kans om praktijkervaring op te doen en uw EHBO kennis verder te ontwikkelen. Op deze manier kunt u de theorie die u heeft geleerd toepassen in de praktijk en hiermee een verschil maken. De evenementen zijn afwisselend en u staat altijd met tenminste één andere EHBOer te werken.

 


Hoe werkt het?

Als lid van stichting Safecrowd betaald u een jaarlijkse contributie van 35,00 (2019). Hiervoor krijgt u de mogelijkheid EHBO (herhalings)lessen en verdiepingscursussen te volgen. Ook krijgt u natuurlijk een vrijwilligersvergoeding voor de uren die u als evenementen hulpverlener werkt.

 

Vrijwilligersvergoeding

 

De vrijwilligersvergoeding bedraagt € 5,00 per uur. Eventuele gemaakte (reis)kosten worden daar bovenop nog vergoed.

 


Heeft u interesse gekregen?

 

Vul dan het aanmeldformulier volledig in via de onderstaande knop en dan zien we elkaar snel!

Heeft u nog vragen?

 

Via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina kunt u contact met ons opnemen. Wij doen ons best om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.