EHBO-ers/BLS nodig?

Gecertificeerde hulpverleners van Safecrowd

 

Bij Safecrowd bent u verzekerd van goed opgeleide en gecertificeerde evenementen hulpverleners. Jaarlijks worden competenties afgetoetst en alle vrijwillige hulpverleners hebben een certificering conform het Oranje Kruis, EHBDD of Nikta.

Daar waar nodig specialisten van Safecrowd

 

Als de aard van het evenement of inzet specialistische kennis en vaardigheden vereist, kunnen wij onze hulpverleners bij het tijdig uitvragen van onze inzet deze kennis en vaardigheden onze vrijwilligers eigen laten maken. Dit is het mooie aan ons bovengemiddelde enthousiaste team!

Permanente (bij)scholing door Safecrowd

 

Onze vrijwilligers volgen maandelijks herhalingslessen of verdiepingslessen en specialisaties. Zo was terreurdreiging enkele jaren geleden nooit een onderwerp op de evenementenagenda, nu echter worden onze hulpverleners getraind in bijvoorbeeld STOP DE BLOEDING.

Samenwerking met (veiligheids)partners door Safecrowd

 

Op evenementen en bij andere inzetten werken we vaak samen met de organisatie, beveiligingsbedrijven, ambulancepersoneel en bezoekers. Wij zorgen altijd voor een kundige Liaison Officer die zorgt draagt voor een vloeiende communicatie en aansturing van onze hulpverleners.