WIE KOMT ONS TEAM VRIJWILLIGERS VERSTERKEN

                                REGIO ROOSENDAAL & BREDA

 

Voor het festivalseizoen zijn wij nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die op evenementen in de regio Roosendaal en Breda zich willen inzetten. Heb je nog geen EHBO diploma? Dan kan je bij ons intern opgeleid worden tot EHBO-er. We hanteren een vrijwilligersvergoeding van €5/u. >> KLIK HIER VOOR MEER INFO <<

 

Publicatiedatum: 30 mei 2019


INZET MEIWEEKEND ZEGGE

 

Zondag 26 mei waren wij aanwezig tijdens het meiweekend in Zegge. Een leuke en gezellige middag waar we veel gezien hebben en gelukkig weinig daadwerkelijke inzet gehad hebben.

 

Publicatiedatum 29 mei 2019


INZET KPJ WOUW

 

Op zaterdag 18 mei vond in Wouwse Plantage de het feest plaats van KPJ Wouw. Een geslaagd uitbundig feest maar voor ons als EHBO een rustige dienst.

 

Publicatiedatum 19 mei 2019


PRESENTATIE EHBDD

 

Op woensdagavond 19 december vond de presentatie plaats voor geinteresseerden en vrijwilligers van Safewcrowd over Eerste Hulp Bij Drank en Drugsincidenten. Deze presentatie werd verzorgd door Lars van Driel van EHBDD. Een leerzame en actieve bijeenkomst!

 

Publicatiedatum : 24-12-2018


 EHBO INZET PARKIES ROOSENDAAL

 

Voorgaande jaren altijd door EHBO Vereniging Vitals gedaan maar dit jaar dan opgevolgd door Safecrowd Event Medicals. Voor sommigen was het even raar opkijken en even wennen maar uiteindelijk was het een succesvolle dienst zonder vervelende situaties die om een serieuze inzet vroegen. Roosendaal, Parkies en bezoekers hebben kunnen wennen.

 

Publicatiedatum: 19-07-2018


EHBO INZET TIJDENS BEACH EVENT ROOSENDAAL

 

De eerste week van juli was de Markt in Roosendaal weer het toneel van het jaarlijkse beachvolleybal evenement. Safecrowd verzorgde tijdens deze sportieve dagen de Event Medicals. Het waren zonnige en sportieve dagen!

 

Publicatiedatum: 11-07-2018


VEILIGHEIDSMANAGER HARING & BIERFEEST VLAARDINGEN

 

Het laatste weekend van juni stond de gemeente Vlaardingen geheel in het teken

van het Haring & Bierfeest. Safecrowd verzorgde tijdens dit weekend voor de organisatie de veiligheidsmanager. Complexe verantwoordelijkheden en sparrings-partner voor de Gemeente, Politie, Brandweer, Beveiligingsdiensten, EHBO, Reddingsbrigade en Verkeersregelaars. Alles is in goede banen geleid en organisatie en partners kunnen terug kijken op een meer dan geslaagde editie onder prachtige weersomstandigheden.

 

Publicatiedatum: 05-07-2018


SAFECROWD OMARMT HET ORANJE KRUIS

 

Vanaf 1 september 2018 kan de cursus EHBO conform de richtlijnen van Het Oranje Kruis geëxamineerd worden. Men ontvangt dan het officiële Oranje Kruis EHBO diploma.

 

Maatwerk is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden bij ons via het contactformulier rechts op deze pagina.

 

Het Oranje Kruis heeft als missie om in Nederland kennis en kunde van EHBO te verspreiden. Het Oranje Kruis is een onafhankelijk certificerende organisatie op het gebied van Eerste Hulp.

 

Publicatiedatum: 04-05-2018


PERSBERICHT SAFECROWD 25 APRIL 2018

 

 

Stichting Safecrowd: uw partner in veiligheid en gezondheid!

 

Op 25 april 2018 is de stichting Safecrowd opgericht. Deze stichting heeft verschillende doelen op het gebied van veiligheid, opleidingen en cursussen binnen het veiligheidsdomein en de medische hulpverlening op en rond evenementen.

 

Safecrowd reikt de hand uit naar organisaties met veiligheidsvraagstukken en wil in een adviserende en ondersteunende rol deze organisaties bij staan. Hierbij valt te denken aan het vergunningentraject, veiligheids- en beveiligingsplannen of het kritisch tegen het licht houden van reeds gemaakte plannen.

 

Buiten deze doelstellingen richt Safecrowd zich op de EHBO. De stichting leidt mensen op met cursussen op EHBO gebied en geeft hen op vrijwillige basis de kans de opgedane kennis via inzetten als evenementen hulpverlener toe te passen en zo een maatschappelijke bijdrage te leveren.

 

Mocht iemand al EHBO lessen volgen via een andere EHBO vereniging en/of organisatie dan is er natuurlijk ook een mogelijkheid zich bij de evenementen hulpverleners van Safecrowd aan te sluiten. Hierbij is het niet noodzakelijk de cursussen bij de stichting te volgen. Wel zal men een bewijs van competentie aanleveren. Hieronder valt buiten een EHBO diploma een overzicht van de gevolgde onderwerpen tijdens de herhalingslessen. Bij twijfel dient men eerst een competentietest af te leggen.

 

Er wordt achter de schermen hard gewerkt door een enthousiast team vrijwilligers waarbij kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan

 

Mocht u nog vragen hebben of interesse om als vrijwillig(st)er aan te willen sluiten dan kunt u mailen naar info@safecrowd.nl of bekijk onze website www.safecrowd.nl

 

Publicatiedatum: 25-04-2018